Om oss

Moderbolaget Alm AB

Telefon: 0793-535080

E-post: simon@simonalm.se

Org.nr: 559371-2135

Följ oss på sociala medier:


Vårt bänkpapper är ledande på marknaden

Alltid fri frakt

Lägst pris-garanti

Behöver du hjälp?

Tveka inte att kontakta oss vid frågor

Pålitliga lösningar för massagebänkar

Upptäck högkvalitativa bänkpapper för din massagebänk i Sverige! Våra bänkpapper är särskilt framtagna för att ge bästa komfort och hygien under behandlingar. Vår kollektion av bänkpapper erbjuder pålitligt skydd och tillhandahåller en avslappnande miljö för både terapeut och klient. Med högabsorberande egenskaper och slitstark kvalitet, är våra bänkpapper det perfekta valet för din massagepraktik. Köp britspapper av högsta kvalitet som är tillverkade med omsorg och uppfyller de högsta standarderna. Skapa en ren och bekväm upplevelse för dina kunder med vårt sortiment av bänkpapper. Vårt företag är stolt över att erbjuda pålitliga lösningar för massagebänkar i hela Sverige!

Vi är ett litet familjeföretag som med stor passion fokuserar på att skapa förutsättningar för en bättre hälsa för våra kunder och medmänniskor. Det gör vi genom att ha en stark katalog av produkter och information som kan hjälpa professionella utövare av behandlingar, men även privatpersoner. simonalm.com är fokuserat på professionella användare medan almhalsoprodukter.com är inriktat mer mot privatpersoner.

Pakvis.com (som alltså bytt namn till almhalsoprodukter.com) har sedan år 2009 erbjudit marknadsledande massagemaskiner & bänkpapper som proffs gärna använder och massagemaskiner, hållningsvästar, rehabiliteringsartiklar med mera som även passar hemanvändande. Via Trustpilot är betyget på företaget 4,7/5 – ett oerhört starkt bevis på bra produkter i förhållande till prisbild. Det var en utmärkt grund att utveckla vidare till ett bredare hälsoerbjudande, med bibehållet djup!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.