Kundtjänst

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

1-3 vardagar. Avvikelser kommuniceras tydligt, vilket kan vara fallet för mycket skrymmande produkter som måste hanteras på pall eller om produkten är restnoterad/är en beställningsvara.

Bänkpapper eller britspapper?

Kärt barn har många namn. Bänkpapper och britspapper är samma sak och åsyftar en skyddsduk för massagebänken eller behandlingsbordet.

Vad är nonwoven?

Bänkpapper som görs i nonwoven har en tygliknande känsla. Det är också slitstarkare, tystare och skönare att ligga på.

Vad innebär perforering av bänkpapper?

Detta innebär att bänkpappren är lätta att riva av på rätt ställe enligt önskvärd längd så man fortare kan förbereda massagebänken mellan behandlingarna. Liknande princip som när man river ark från en hushållsrulle.

Vad är fördelarna med krysshål?

Krysshål innebär att bänkpappret är förskuret med ett kryss så ansiktet kan komma ut genom det. Alternativet är att göra hålet manuellt, vilket innebär extra arbete mellan behandlingarna.

Vad är miljövänligast?

Viskos eller returpapper är de miljövänligaste alternativen. De görs av organiskt material såsom cellolusa. Andra varianter som förkortas som PP, SMS, SS med mera är olika varianter av syntetiska material liknande polyester är inom klädindustrin.

Vilka garantitider har produkterna?

Garantitiden är generellt 1 år i obruten förpackning för förbrukningsartiklar och även 1 år i artiklar som ej är av förbrukningsart. Thumper massagemaskiner har dock vanligen 2 års garanti bortsett från eventuella batterier som har 1 års garanti. Massagebänkar och massagefåtöljer har ofta individuella längre garantitider, vilket man får beskåda i varje enskilt fall.

Vill du komma i kontakt med oss?

Välkommen att skicka ett meddelande

Välkommen med dina frågor och synpunkter

E-post:

E-post - simon@simonalm.se

Telefon:

Telefon & SMS - +46 793-53 50 80

Företagsnamn: Moderbolaget Alm AB

Org.nr: 559371-2135

Adress: Travarhagen 7
74393 Vattholma
Sverige

Telefon: 0793-535080

E-post: simon@simonalm.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.