Butiken

Vi börjar sälja Massageolja!

Vi har nu inlett vår breddning till ett nytt produktsegment: massageolja. Det är många som frågat om varför vi inte har någon massageolja, och vi håller med om att det borde finnas här. Det har tagit lite tid, men nu presenterar vi hur vi har tänkt!

Wise Organic Massageolja

Vi går rakt på sak: vi inleder ett samarbete med Wise Organic. De har under decennier tillhandahållit en kvalitetsprodukt inom massageolja. De har numera fyra olika sorter som riktar sig till professionella användare. 


Det finns massor av alternativ inom massageolja

Ändå är det otydligt vad som är bäst, och man vill kunna handla allt på ett ställe. Det faller sig då naturligt att erbjuda våra hundratals kunder möjligheten att ta med sig en riktigt bra massageolja i samband med att man fyller på med bänkpapper eller andra terapeutiska artiklar hos oss. Eftersom man kan göra en massageolja på så många olika vis kändes det naturligt att kroka arm med en riktigt erfaret kvalitetsvarumärke. 

Ekologiskt

Ska man ha en produkt som passar alla vill man såklart att den ska vara ekologisk. Det kan alla leva med, både terapeuter och klienter. Eftersom Wise Organic bara jobbar med ekologiska produkter har de sitt odelade fokus på att ha just sådana av högsta kvalitet.

Lång historia av nöjda användare

Eftersom Wise Organic har utvecklat sin massageolja tillsammans med Axelsons Massageskola för ca 20 år sedan vet vi att den håller en riktigt god kvalitet. Med bra feedback i utvecklingsprocessen och så pass lång tid på marknaden blir det svårt att argumentera för något annat än att produkten är riktigt bra framtagen och beprövad. Det är så en kvalitetsprodukt ska vara!

Pröva gärna och hitta din favorit!


Ha en fortsatt fin dag!