Butiken

Sveriges största utbud av bänkpapper dubbleras!

Sedan januari har vi haft Sveriges största utbud av bänkpapper. Nu, lite drygt en vecka in i maj, utökas vår katalog till att inrymma inte mindre än 68 olika sorter. Bekanta dig med de!

Ju större utbud bänkpapper desto bättre för terapeuten

I januari tog vi steget till att erbjuda en katalog med 36 olika bänkpapper för ansikte och hela kroppen. Det innebar att vi också introducerade vår första färg utöver vit, vilket var blå. Vi märkte en fantastisk efterfrågan som översteg vår leveransförmåga av flera av de nya sorterna. Både kul och tråkigt samtidigt. Därför fyller vi såklart på mycket mer av det som hade mycket hög efterfrågan, men vill också fortsätta erbjuda nya varianter för att stilla behov som ingen annan tillgodosett. 

Nya färger

Det var många som skulle vilja ha fler färgval. Något fall stack ut med extra stor efterfrågan, så det ska vi självklart då ta fram och erbjuda. I andra fall blev det svårare att dra en gräns för vad vi vågar satsa på redan nu och vad vi får spara till framtiden. Ole dole är ens bästa vän när man är osäker. 


Grön, lila och rosa gör nu vit och blå sällskap i vår katalog av bänkpapper. Grön är en färg som funnits länge på den svenska marknaden och många kunder är vana att jobba med den färgen. Lila och rosa är fina färger som borde ha stor potential i att bli riktigt uppskattade färger. De passar fint i behandlingsrummen!


Ansiktspapper

Nu uttömmer vi de viktigaste varianterna av ansiktspapper. det är fyrkanter med kryss och kors i mitten. Det är fyrkanter med ett snitt format som ett Y från nedre kant till mitten. Det är en rund sort som ger minimal förbrukning som sitter riktigt bra på huvudstöd med minsta möjliga överhäng på sidorna. Alla har sina nischer, och nu blir det lättare att göra anpassa för det sätt som passar bäst för just en viss sorts behandling och sätt att behandla. Fler vikta bänkpapper

Vikta bänkpapper var den produktgrupp som vi inte var i närheten av att stilla efterfrågan på i januari. De tog slut på ca 5 dagar. Vi tar nu in ett rejält lager av de sorterna som inte räckte till, men fokuserar också på att vidga utbudet av olika sorters vikta bänkpapper. Nu kommer de att finnas i både fler färger och i fler bredder!