Butiken

Kampanj

BONUS-PRODUKT till alla som köper bänkpapper från och med 30 april till och med 7 maj! Värde 125 - 2995 kr!

Den nya sidan ska firas med kampanj!

Därför bjuder vi på en BONUS-PRODUKT varje gång någon köper bänkpapper av oss från och med 30 april till och med 8 maj. Se vilka längre ner i denna artikel. 

Alla våra 54 olika bänkpapper och 5 olika ansiktspapper av vårt egna varumärke SimonAlm kvalificerar till bonusprodukt. De hittar här, och observera att du kan ställa in filtrering till vänster i bild! Du hittar våra bänkpapper genom att klicka på Bänkpapper i menyn eller klicka på bilden nedan som illustrerar filtreringserktyget för bänkpapper!

Internlänk till bänkpapper

För att vi ska skapa lite extra spänning avgör ditt ordernummer vilken produkt du får!

Ordernumret slutar med 1, 2, 3 eller 4

Då får du en T-Bar med runt eller spetsig topp (vi slumpar) värde 125 kr ink moms. Med den kan du jaga triggerpunkter med ett skönt grepp!

Läs mer om våra massageredskap här

Ordernumret slutar med 5, 6, 7 eller 8

Då får du ett fyrapack heltransparenta silikonkoppor värde 249 kr ink moms! Det är en marknadsledande koppningsprodukt för att behandla fascia och öka blodcirkulationen i vävnaden!

Läs mer om våra silikonkoppor här

Ordernumret slutar med 9

Då bjuder vi på en av våra nya massageoljor från Wise Organic värde 656 kr - 686 kr ink moms (sort slumpas). En hundra procent ekologisk massageolja av allra högsta kvalitet. Framtagen med Axelsons massageskola och har hunnit finnas ett tjugotal år på marknaden. Produkten håller därmed hög kvalitet och har prövats av tidens tand!

Läs mer om Massageolja här

Ordernumret slutar med 0 (men inte 00)

Då bjuder vi på vår massagepistol värde 1195 kr ink moms. Det är en bra massagepistol med sex olika tillbehör för att man ska kunna anpassa behandlingen. 

Läs mer om vår massagepistol här


Ordernumret slutar med 00

Då bjuder vi på en Thumper Mini Pro värde 2999 kr ink moms. Det är vår mest populära massagemaskin från den kanadensiska tillverkaren Thumper. Den är uppskattad av terapeuter såväl som privatpersoner som vill ha det bästa! Thumper var världens första tillverkare av elektriska massagemaskiner för ca 50 år sedan och har därmed sedan länge varit branschledande i att erbjuda kvalitetsmaskiner.

Läs mer om Thumper Mini Pro här

Hur upplevde du den nya hemsidan?

Vi hoppas ni gillar den nya hemsidan! Ge oss gärna feedback oavsett vad du tycker, och i synnerhet om du märker av några avseenden som påverkar användarupplevelsen negativt så vi kan justera dessa i ett tidigt skede. Ring oss på 0700-618337 eller mejla till simon@simonalm.se

Ha en fortsatt fin dag!